A műanyagipari irányítási rendszerek területén világelső tajvani Ningbo Techmation leányvállalataként jött létre az ipari robotok kutatás-fejlesztésére fókuszáló E-Deodar. A vállalat központját a Kína motorjának számító Kantonban hozták létre, ahol a K+F zöme zajlik, de egy innovációs világcéghez híven az E-Deodar kutatási központokat tart fel a világ számos pontján, a többi között Németországban és Olaszországban is, több kínai helyszín mellett.

Robotok a műanyagipartól az összeszerelésig

Az E-Deodar a többi között 6 tengelyes függőleges, 4 tengelyes vertikális, párhuzamos (delta) és 4 tengelyes raklaprakodó robotkar-rendszerekkel szolgálja ki az összes iparágat, melyben felmerül az ilyen eszközök használata, így szállítanak a műanyag-, gép-, csomagoló-, összeszerelőiparnak is.

Kompakt precíziós robot

Az EDV-6007-es az E-Deodar egyik zászlóshajója, a többtengelyes vertikális robot az ívhegesztés és vágás specialistája. A kis helyet foglaló géppel a termékek hosszabb élettartamúak lesznek a magas minőségű hegesztésnek köszönhetően, a munkafolyamat ideje is szignifikánsan csökkenthető, miközben a termelékenység növelhető, hiszen az EDV-6007-es napi 24 órában képes dolgozni.