loading
Világmárkák a Thege-Plastic Kft. forgalmazásában
  • 09:00 - 18:00
  • Állunk rendelkezésére
  • +36 30 864 0650
  • Hívjon bizalommal

Technotrans (GWK) kompakt és központi temperálók és hűtők

Az Igazgatóság és a Felügyelő Bizottság kötelességének tartja a társaság folyamatos működésének megőrzését és fenntartható értékteremtést. A technotrans SE vállalatirányítása a német vállalatirányítási kódexet veszi alapul. Az Igazgatóság és a Felügyelő Bizottság benyújtotta a megfelelőségi nyilatkozatot a német részvénytársaságokról szóló törvény (AktG) 161. szakaszának megfelelően. Hiszünk abban, hogy a szilárd vállalatirányítás a tartós vállalati siker elengedhetetlen összetevője. A felelősségteljes, értékvezérelt vállalatvezetés és az átlátható vállalati tájékoztatás a vállalat minden területén fontos elem. Ebben a tekintetben a német vállalatirányítási kódex útmutatóul szolgál a megbízható és fenntartható vállalatirányítás általánosan elfogadott normáinak megvalósításához.
tudj meg többet a gyártóról (angol)
Awesome Image

GWK kompakt és központi temperálók és hűtők

  • Teco temperálók
  • Weco levegő/víz kompakt hűtők
  • Integrat széria átfolyás szabályzók
  • Központi hűtők
  • Szerszám tisztítás és Víz kezelés
A kompakt sorozatú teco c hatékony hőmérsékletszabályozást garantál 0 °C és 225 °C közötti vízhőmérséklet mellett. Az egységek különféle változatokban és új generációs vezérlőkkel kaphatók. A modern ipari kialakítású egységek a kiváló minőségű, de megfizethető technológiát, a magas rendelkezésre állást, a felhasználó- és szervizbarátságot jelentik. A sorozat a magas energiahatékonyság, az átfogó folyamatfigyelés és az ipari 4.0 kompatibilitás követelményeit is lefedi.
A lég- vagy vízhűtéses hűtők nagyon magas hatékonyságot, megbízhatóan magas üzembiztonságot és hosszú élettartamot érnek el. Még ingadozó környezeti hőmérséklet mellett is abszolút stabil gyártási feltételeket garantálnak, lehetővé téve a gyártási folyamat kézzelfogható fejlesztését. Mivel a gwk technológia az energiát is rendkívül hatékonyan kezeli, az üzemeltetési költségek jelentősen csökkennek, ami a környezet szempontjából is jó hír.
Az integrat direct innovatív gwk technológia a hűtéshez, a többszörös hőmérséklet-szabályozáshoz és a hőmérséklet-felügyelethez a műanyagfeldolgozáshoz. Az integrált közvetlen hőmérsékletszabályozás révén a folyamatok biztonságosan, reprodukálhatóan, gyorsan és egyszerűen működnek. A hagyományos vízelosztók, az impulzushűtő rendszerek és a folyamatosan üzemelő hőmérséklet-szabályozó készülékek előnyeit ötvöztük, miközben mindegyik rendszer hátrányait kiküszöböltük.
Kivétel nélkül minden ipari gyártási folyamat magában foglalja az energia be- és kibocsátását, amelyet hő formájában kell bevinni vagy elvenni. A felszabaduló hőenergiát hűtőberendezések segítségével hő formájában adják le a környezetbe. A hővisszanyerő rendszerek lehetővé teszik a hő hőenergiává alakítását. Az optimalizált kombinált rendszerek minimalizálják a hűtőberendezések energiafelhasználását, és egyúttal hővisszanyeréssel hasznosítják az energiát.
A mész és a korrózió rejtett költségtényezők. Ez a két „hőmérsékletszabályozási csatorna ellensége” elkerülhetetlenül meghosszabbítja a hűtési időt, csökkenti a folyamatbiztonságot és negatívan befolyásolja az alkatrészek minőségét. A probléma alattomosan minden műanyagfeldolgozó cégnél jelentkezik, mert a mész és a korrózió fokozatosan szigetelőréteget képez a hűtőcsatornákban, és így a romló hőátadásért felelős. A problémát gyakran addig nem ismerik fel, amíg az igényelt alkatrészek minősége már nem érhető el, vagy a teljes rendszer elromlik. A fröccsöntő öntőforma hűtőcsatornáinak tisztítása a lerakódások mennyiségétől függően akár 40%-kal (egyedi esetekben akár többel is) csökkenti a hűtési időt.
Awesome Image

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiak valamelyikén.
+36 30 929 5232 Or
Kapcsolat