Cégismertető

ChenHsong fröccsöntők a Thege Plastic-tól

A fröccsöntés, a fröccsöntő gépek, a műanyagok szakértőjeként minden szükséges technikai és technológiai összetevőt biztosítunk ahhoz, hogy a legrövidebb időn belül megkezdhesse a gyártást ChenHsong gépével!

  • Fröccsöntő gép
  • Műanyag fröccsöntőgép
  • Gumi fröccsöntőgép

 

Fröccsöntés: Thege Plastic

A Thege Plastic Kft.-nek több mint 35 éves tapasztalata van a fröccsöntés területén, ugyanis ennyi ideje értékesít és szervizel műanyag fröccsöntőgépeket és azok perifériális berendezéseit. Vállalatunk 10 éve képviseli a ChenHsong-ot, mely éves 15 000 darab eladott fröccsöntőgéppel a világ egyik legnagyobb fröccsöntőgép-gyártójának számít.

ChenHsong fröccsöntőgépek az autóipar szolgálatában

Hatvan Magyarországn eladott fröccsöntőgép a ChenHsong és a Thege Plastic együttműködésének gyümölcse, melyből kilenc darab 1000 tonna fölötti (4x1200t, 2x1400t, 1900t, 2600t, 3000t). A fenti fröccsöntőgépek többsége az autóipar számára termel. Olyan márkák beszállítói találhatók meg a Thege Plastic vevői között, mint a Suzuki, a Mercedes, a Porsche, a Bentley, és a BMW.

ChenHsong fröccsöntők a román piacon

A sikeres piacépítést látva a fröccsöntés területén, melynek nyomán évente több mint 1 millió euró értékben adunk el ChenHsong fröccsöntőgépeket, a romániai piacot is a Thege Plasticra bízta a kínai cég.

Osztrák vezérlés

A vezérlést az osztrák gyártmányú B&R Smartmold 88 látja el, melynek mind hardware-es mind software-es hátterrát a B&R adja. Az összes funkció elérhető pár gombnyomással, mint például a maghúzók (corepuller), a melegcsatorna szabályozás (hotrunner control), a levegőszelepek, CASCADE-szelepek.

A grafikus ciklus tervező egészen egyszerűvé teszi a funkciók ciklusba történő programozását. Egy hibajelentés exportálása után a filecsomagot el lehet emailezni szervizünknek, ahol szimulátorba töltjük az adott gép beállításait, és aktívan tudjuk segíteni a felhasználót a gép távoli beállításában.

Távszervíz és alkatrészek a fröccsöntőgépéhez

A fröccsöntőgépek főbb komponensei Bosch-Rexroth hidraulika szelepek, Legrand/Pilz/Schneider elektromos komponensek, Gefran/Novotechnik útmérők (linear transducer), melyek mind csereszavatosak az európai piacon kaphatókkal. Ezen túl a gépspecifikus alkatrészeket a ChenHsong Europe hollandiai központjából pár nap alatt szállítani tudjuk kedves vevőinknek, legyen szó kopó alkatrészekről (csigák, csigacsúcsok stb.) vagy fő komponensekről (motor, szivattyú stb.).

Partnereink beruházásainak többsége Európai Uniós támogatással valósul meg, így komoly tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen is, több pályázatíró partnerrel is együtt dolgozunk, ajánlataink megfelelnek a mindenkori formai követelményeknek.

Várjuk szíves megkeresésüket!