Az Efort 6-tengelyes robotjai vitathatatlanul a világ élvonalába tartoznak, minőségben és megbízhatóságban is felveszik a kesztyűt japán és európai versenytársaikkal, míg ár/érték arányban messze kiemelkednek a mezőnyből. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az Efort robotjai dolgoznak a Fiat, a Chrysler, a Volkswagen és a GM gyáraiban is. Az Efort ER7L-C10 6-tengelyes robotja pedig a vállalat egyik zászlóshajója, a 3C iparág (Computers, Consumer Electronics & Communications) igényeit is képes kielégíteni, és most akciós áron, 15 000 euróért elvihető a Thege-Plastictól.

Efort robotok a világ élvonalában

A robotiparban még nem terjedtek el mindenhol az intelligens gyártási megoldások, de az Efort már most ezek teljes skáláját biztosítja ügyfeleinek. A 2007-es alapítása óta a robotikai vállalat ötvözi a saját innovációs megoldásait a „tengerentúli” technikákkal. Erre kiváló példa az olasz-kínai közös vállalatként létrejött CMA Robotics, mely festőrobotokra specializálódik, gépeik az autóipartól kezdve a kerámiaiparig teljesítenek szolgálatot a világ minden táján.

Kínai robotok az autóipar, a vasút- és repülőgépgyártás szolgálatában

A legnagyobb precizitást igénylő iparágaknak szállít Efort robotokat a rendszerek integrálásáért felelős WFC Group, mely 2019-ben a Fiat-Chrysler Automobiles legjobb beszállítójának járó díját vehette át. A leányvállalatnak köszönhetően Efort robotok dolgoznak a Fiat, a Chrysler, a Volkswagen, a GM gyárai mellett a vasút- és repülőgépiparban is. Ezen kívül az Efort partneri kapcsolatra lépett a szintén olasz Robox-al, mely a mozgásvezérlő műszerek piacán komoly szereplő.

Az Efort ER7L-C10 6-tengelyes robot

A kínai vállalat legsokoldalúbb robotjai közé tartozik az ER7L-es család, mely szinte bármilyen munkát el tud végezni, legyen szó összeszerelésről vagy éppen pakolásról.

A ER7L-C10 6-tengelyes robot könnyű, de képes akár 7 kilónyi terhet is mozgatni. Jól védett a fizikai sérülésektől, olajban, rozsdában és rideg körülmények között is képes dolgozni, legyen szó magas páratartalomról vagy extrém hőingadozásról.

Mindezek ellenére képes a legnagyobb precizitásra is, így a 3C (Computers, Consumer Electronics & Communications) iparág igényeit is kielégíti.

Robotok a Thege-Plastictól

Cégünk KEBA osztrák vezérléssel és választható interface-el (Euromap67 vagy ProfiBus) szállítja és helyezi üzembe az ER7L-C10 6-tengelyes robotot, most 15 000 euróért. Ezenfelül vállaljuk a betanítást, perifériák tervezését/méretezését, a karbantartást és minden felmerülő kérdésre választ adunk! Keressen bátran!