Chen-Hsong - Fröccsöntőgépek

Ne pazarolja a pénzét, ha ugyanazt a minőséget megkaphatja olcsóbban! A legfejlettebb szervomotoros fröccsöntő gép elérhető áron — kompromisszumok nélkül.

 

A mai nyomott piaci árakon minden gyártó elemi érdeke, hogy gyártási költségeit alacsonyan tartsa. Ennek érdekében elengedhetetlen, hogy termékeit egy olyan fröccsöntő gépen állítsa elő, mely megbízható, de ugyanakkor olcsó is.

A ChenHsong a világ egyik legnagyobb fröccsöntőgép gyártója évi 13 000-15 000 darab fröccsöntő géppel, melyeket a legkorszerűbb osztrák B&R vezérléssel szállítunk Önnek.

 

Kínai fröccsöntő gépek osztrák vezérléssel, magyar nyelven

A ma Magyarországon jelenlévő távol keleti fröccsöntő gépekhez mi B&R SmartMould 88 magyar nyelvű vezérléssel szállítjuk gépeinket. Ennek szervizelésében segítségünkre vannak a professzionális osztrák szakemberek teljes munkaidőben – távol keleti időeltolódás nélkül!

 

Miért mi oldjuk meg az Ön problémáját, és nem a konkurencia?

A Thege Plastic 30 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai műanyagipar piacán, melynek alapja a hosszú távú együttműködés vevőinkkel. Magyarországon a Thege Plastic foglalkozik legrégebben fröccsöntő gépek forgalmazásával.

 

Ismerje meg jobban ezt a fröccsöntőgép rendszert!

Katalógusok letölthetők itt:

 

Attraktív árainkról pedig győződjön meg személyesen is, kérjen ajánlatot honlapunkon!