Herzog - Dűznizárak

Svájci precizitás, tűpontos szakértelem, kiváló mérnöki munka. A Herzog 50 éves tapasztalattal a háta mögött bátran nevezhető az egyik legmegbízhatóbb cégnek a dűznizárak iparágában. A minőség, az elkötelezettség és a tökéletes kiszolgálás miatt lettek elismert gyártói és szállítói a fröccsöntő iparban használt tű- és csavaros fúvókáknak.

Dűznizár? Csak a Herzog!

A cég 1969-ben alakult családi vállalkozásként, az elmúlt 30 év során szakosodott fúvókák, azaz dűznik és alkatrészek gyártására a műanyagipar számára. A Herzog gyakorlatilag a világ minden jelentősebb fröccsöntőgép gyártójával, valamint műanyagfeldolgozójával kapcsolatban áll, vagy ha eddig nem történt közös munka, akkor a jövőben biztosan fog, hiszen szerszámaik egyet jelentenek a minőséggel.

A pneumatikusan, hidraulikusan, elektromosan vagy rugón működtetett tűzáró fúvókákon kívül az ágazatban megtalálható termékek teljes választékát kínálják. Beleértve a speciális fúvókákat és alkatrészeket, valamint a gáz- és vízinjekciós technológiákat is. 

Céljuk az ügyfelek elégedettsége, a minőség folyamatos fenntartása és a gazdaságos megoldások megtalálása, utóbbi szempont pedig egyre nagyobb hangsúllyal hatja át a műanyagipart, nagyon helyesen. Mindezek érdekében csak a legképzettebb személyzettel dolgoznak együtt, akik ismerik az iparág legújabb technológiáit.

Dűzni, szakértelem és ISO

A Herzog által előállított termékek minden egyes összetevőjét a svájci gyártóüzemükben hozzák létre. 1996 óta a vállalat az ISO 9001 szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik. Emellett a főbb felsőoktatási intézményekkel, valamint az iparági szakemberekkel való kapcsolattartás számukra alapvetés.

A svájci vállalat legmagasabb minőségű dűznizáraival vezető piaci pozíciót teremtett, hiszen elsődleges szempontjuk az ügyfelek igényeinek kielégítése volt megfelelő innovációs- és termékmegoldásokkal. Ha