JSW - Elektromos fröccsöntőgépek

Az iparág vezető vállalataként a Japan Steel Works (JSW) a fröccsöntő gépek teljes választékát biztosítja kis gépektől és az ultranagy fröccsöntőgépekig. A japán vállalat teljesen elektromos gépei biztonságosak, könnyen kezelhetőek, helytakarékosak, illetve a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően energiatakarékosak és környezetkímélők. Nem túlzás a JSW fröccsöntőit a Tesla autóihoz hasonlítani, hiszen a konkurensekhez képest több évnyi előnnyel bírnak a teljesen elektromos fröccsöntők terén. A 60 százalékkal kisebb fogyasztás mellett 30 százalékkal több terméket tudnak előállítani a hagyományos hidraulikus gépekhez képest, miközben egyedülálló termékminőséget hoznak.

Japán precizitás minden fröccsöntőgépnél

Az elektromos szervó irányírású kisméretű fröccsöntőgépeket arra fejlesztették, hogy minden igényt kielégítsenek. A J30ADS, J50ADS, J80ADS, J100ADS, J130ADS és J180ADS fröccsöntők a konkurencia gépeihez képest jóval nagyobb skálán képesek teljesíteni. Például a J30ADS 120 és 430 mm között tud terméket előállítani, míg az átlagos gépeknél ezek a számok 150 és 330 mm közé esnek, a kicsik közül a legnagyobb J180ADS például 200 és 600 mm között tud gyártani, míg más hasonló méretű fröccsöntők 200 és 500 mm közé vannak szorítva (a JWS fröccsöntőinek számait angol nyelven az alábbi linken érheti el). Külön ki kell emelni, hogy a japán precizitásnak köszönhetően a záróerő egyenletesen oszlik el a formán, melynek köszönhetően az anyagvastagság teljesen egyenletes lesz. Ennél a fröccsöntőgép családnál, mint az összes többinél, ki kell emelni, hogy fenntartási költségük is jóval kisebb, mint a konkurenseké: használatuk egyszerű, így kevesebb humánerőforrás kell működtetésükhöz, megbízhatóak, egyszerűbben szerelhetőek, továbbá igen természetkímélőek, ami a villanyszámlán is meglátszik.

Tisztábban működő fröccsöntő gépek

A közepes méretű J220ADS, J280ADS, J350ADS és J450ADS fröccsöntőkről is elmondható, hogy kiemelkedően energiatakarékosak, például új tervezésű dobjuk jóval kevesebbet fogyaszt, mint más gépeké. A befröccsentő egységből még ki kell emelni az új csigatechnológiát és a JSW saját fejlesztésű visszaállítási funkciója. A záróegységről itt is ki lehet jelenteni, hogy a legmagasabb precizitást tudja nyújtani amellett, hogy kevesebb kenőanyagot igényel, így sokkal tisztább működést hoz. A J220ADS 230-680 mm között teljesít, míg a J450ADS 350 és 900 mm között, további részletek az alábbi linken angol nyelven.

Az iparágban a JSW nagy fröccsöntői a legenergiatakarékosabbak

A J550AD, J650AD, J850AD, J850ADW, J1000AD, J1300AD és J1800AD, ahogyan a JSW többi gépe is, új szintet képes produkálni a pontosságban és a stabilitásban az iparág leggyorsabb, 62 mikroszekundumos szervó áramkörének köszönhetően, mely szintén JSW fejlesztés. A JSW nagy fröccsöntőgépei 60 százalékkal kevesebb energiát használnak fel, mint a hidraulikus gépek, mindezt úgy, hogy a gép termékkibocsájtása 30 százalékkal magasabb. A rövidebb ciklusidő például a nyomólap 20 százalékkal megnövelt sebességének köszönhető. Illetve itt érdemes megjegyezni, hogy ebben a gépméretben a szén-dioxid kibocsájtást éves szinten 92 tonnával tudjuk visszafogni, ha az elektromost választjuk. További részletek és az opcionális kiegészítők listája a JSW honlapján

A JSW ultranagy fröccsöntő gépe az autóipar szolgálatában

A JSW gépeiben megtalálható fent említett előnyök természetesen mind megjelennek a japán óriásokban, a J2500AD-ben és a J3000AD-ben. A folyamatos, egyenletes és kiemelkedő minőségnek köszönhetően olyan iparágak használják előszeretettel a gépeket, mint az autóipar és a repülőgépgyártás, ahol nincsen helye a hibának. A gépek extra nagy és vékonyfalú eszközök fröccsöntésére is alkalmas, a világon egyedülálló teljesen elektromos fröccsöntők rekorder specifikációit alább láthatja. Ammennyiben további információra van szüksége, keressen minket bizalommal a honlapunkon vagy a Facebookon keresztül.