JWELL - Extrúderek/fúvógépek

A sanghaji Jwell Company húsz éves tapasztalatával és számtalan szakmai elismerésével a világ élvonalába tartozik műanyag extruderek és fúvógépek gyártásában. A vállalat gazdálkodási elvét a ZERO-DEFECT, azaz a hibanélküliség köré építi, így a többi között CE és IS09001-es tanúsítvánnyal is rendelkezik. A Jwell megbízhatóságát támasztja alá sikeressége is, hiszen éves szinten 2000 extrudáló gépsort értékesítenek világszerte.

Extruder nagy hatásfokkal és alacsony fogyasztással

A Jwell széles választékának egyik kiemelkedő darabja a HDPE Nagyhatásfokú Egycsigás Extruder, mely ideális víz- és gázcsövek előállítására is. A barázdás kialakítású hőszabályozós adagolója is hozzájárul, hogy könnyedén magas kapacitású és stabil extrúziót érjünk el. A fejlett BM csigastruktúrának köszönhetően pedig könnyen elválasztja a HDPE anyagot szilárdból folyékonyba. 

A Jwell extrudere az új terelős csiga kialakításnak köszönhetően amellett, hogy magas extrúziós kapacitáson, magas RPM-en tud működni, alacsony energiaráfordítással dolgozik. Az extruder gép ezenfelül alacsony hőfokon is jó keverési hatást tud elérni. Mivel ez az extruder képes az anyag stancolás kontrolálására, ideális és egyenletes olvadási hőfokot létrehozva, így nem keletkezik hullám a nagy átmérőjű csöveknél sem.

Fúvógép, műanyag extruder alacsony fogyasztással és makulátlan tisztasággal

A Jwell teljesen elektronikus JWZ-EBM fúvógépét azért fejlesztették, hogy megfeleljen a nagy tisztaságigényű iparágakban, mint az élelmiszer és gyógyszer ipar. A hagyományos hidraulikus fúvógépekhez mérten, a teljesen elektronikus JWZ-EBM akár 30 százalékkal kevesebb energiát használhat. A fejlesztés kizárja az olajfolyásokat, halkabb, gyorsabb, precízebb és megbízhatóbb.

Amennyiben hiba nélküli működést szeretne, akkor Önnek is JWELL extruder gép Kell!