Labotek - Alapanyagellátók

A dán Labotek A/S 75 éve szolgál piacvezető megoldásokkal a műanyag fröccsöntés területén. Az elmúlt évtizedek alatt több mint 100 ezer termékük került értékesítésre, ezek közül több pedig még a mai napig üzemel és szolgálja ki az tulajdonosát. Ez a tény már önmagában garanciamutatója a vállalat által előállított minőségnek.

Minőség és takarékosság egy helyen

Az 1943-as megalapítása óta a Labotek folyamatosan igyekszik az elérhető legfejlettebb technológiák felhasználásával megalkotni gépeit. A vállalat lankadatlanul fenntartott ügyfélcentrikussága és igényfókuszú szakértelme mára már piacvezető pozíciót biztosított a cégnek a műanyagiparban. Ma a Labotek az egyik vezető értékesítője a műanyag fröccsöntés, ancilláris- és központosított alapanyag ellátó rendszereinek. Gépjeik nem csak, hogy maximálisan kiszolgálják a vásárló igényeit, de a spórolnak is azoknak: technológia kialakításuknak köszönhetően úgy érik el a kívánt teljesítményt, hogy az energiafelhasználást a minimumra csökkentik.

Hatékony alapanyagellátás a Labotek gépcsaláddal

Amennyiben vállalkozásának egy kitűnő alapanyagadagolóra van szüksége, akkor mindenképp érdemes a Labotek gépcsalád készülékeiben gondolkodni. Az adagolók számos kivitelezésben kaphatók a kompressziós levegővel operálóktól a vákuumos megoldásokig. Az adagoló garattal ellátott gépek meggyőző hatékonysággal kezelik mind a por, mind pedig a szemcsés állagú nyersanyagokat. Tehát nem érdemes habozni, tekintse meg a Labotek alapanyag adagoló kínálatát, amely a következő gépekből áll:

Katalógusok letölthetőek itt: Labotek (német) / Labotek (angol)