MAPLAN - Gumi fröccsöntőgépek

Alkosson szabadon, ezekkel a gépekkel bármit megcsinálhat! Csúcskategóriás gumi fröccsöntés! Minimálisra csökkentett selejt, ciklusidő rövidítés, pontos fröccsöntési adagok, tökéletes ismétlési hatékonyság, könnyű karbantartás, magas nyomású fröccsöntő egység alacsony nyomásvesztéssel. A Maplan az elasztomer, azaz rugalmas polimer fröccsöntőgépek világszínvonalát képviseli, amit hazánkba a Thege-Plastic Kft. hoz el. 

Minőség és energiatakarékosság

A Maplan tökéletes mérnöki minőségben dolgozik, kizárólag európai alkatrészek felhasználásával készíti gumi fröccsöntőgépeit, amivel abszolút kiemelkedik konkurensei közül. Az osztrák gyártó termékei kiemelkednek az energiatakarékosság területén is, az egyedülálló Cure2 önszabályzó termelési rendszer pedig a minőségért felel, a kicsúszó asztalos (shuttle) rendszerek pedig az állási idők elkerülésére használgatók. Kijelenthető, hogy gépeiket az elérhető legfejlettebb vezérléssel szállítják, és a Maplantól kapni a legjobb O-gyűrű gyártásra optimalizált eszközöket!

A Maplan neve egyet jelent az innovatív és kiváló minőségű termékek folyamatos fejlesztésével, mindezt a legmodernebb technológiával. Így lehetséges az, hogy a Maplan határozza meg az iparág szabványait, nem véletlen az évi 45 millió eurós forgalom.

A vállalat kiemelt célja, hogy a partnereikkel való közös munka során folyamatosan megfeleljen ügyfeleik elvárásainak és igényeinek. Eltökélték, hogy sikeres, eredményorientált vállalkozást hozzanak létre, ezt pedig magasan képzett és motivált nemzetközi csapat biztosítja, székhelyükön 200, világszerte még további 230 alkalmazottal. 

A legjobb gumi fröccsöntőgépek szomszédunkból!

A cég székhelye közel van a magyar határhoz, ezért a szerviz reagálási ideje minimális. Referenciáink között pedig a legnevesebb autóipari beszállítók is megtalálhatóak. Éppen ezért kiemelkedő öröm kijelenteni, hogy a Thege-Plastic Kft.-nek több mint tíz éves a kapcsolata a Maplan céggel. Az osztrák vállalat nemzetközi szinten gondolkodik és így is cselekszik: nem véletlen, hogy 99 százalékban exportra gyárt. 

Nézze meg a katalógusainkat: