MEWO - Sorjázó/mosó gépek

A MEWO több mint hét évtizednyi tapasztalatával a világ élvonalába tartozik az alkatrészkoptatók és -mosók fejlesztésében. A vállalkozás termékeit a legnagyobb precizitást igénylő műszaki és ipari termékek előállításában használják, legyen szó laboratóriumi, orvostechnikai, gépipari, tömítéstechnikai, elektronikai vagy autóipari készülékgyártásról. A Thege Plastic Kft. kizárólagos forgalmazóként juttatja el a MEWO Machines JET ROTOR és WTT szériáit vállalkozásához, és biztosítja az esetleges szervízelést és alkatrészpótlást.

Erőteljes alkatrészkoptatás, az egyik legerősebb sorjázó gép

A népszerű JET ROTOR szériát a MEWO nagyon erősként definiálja, a gép a kirogén sorjázást alkalmazza, mely a folyékony nitrogén segítségével végzi az alkatrészkoptatást. Ideális gumi, műanyag és nemvasfém alkatrészek koptatásához kis és közepes mennyiségben – a dob ötven liternyi terméket képes befogadni. A rendszer kis helyen is elfér, illetve a kiválóan szigetelt kétfalú rozsdamentes acélból készült kirogéncella garantálja az alacsony nitrogénfogyasztást.

Aprólékos alkatrészmosás

A WTT szériába tartozó mosó, tisztító és szárító rendszereket a legaprólékosabb alkatrészek végső koptatására, valamint fröccsöntött gumi és műanyag, valamint öntött nemvasfém alkatrészek tisztítására és szárítására alkották.

Az alkatrészmosást mindegyik rendszerben egy forgó dob végzi akár nagy nyomással, akár tisztítószerek hozzáadásával. A különösen kis alkatrészek számára egy külön kosár van kialakítva, amit külön lehet kivenni és betenni.

A géptest szabadalmaztatott billenthetőségének köszönhetően ergonomikusan tölthető és üríthető a rendszer. Ez fele a fröccsöntött/öntött alkatrészek optimális forgatásához a különféle mosási és szárítási szakaszokban. Ennek köszönhetően a rendszer magasabb tisztasági fokkal üzemel, miközben lecsökkenti a gyártási ciklusok idejét és a vízfogyasztást.