Well-Lih - Lineáris robotok

A Ningbo Welllih egy hazánkban még kevésbé ismert robotkutatásra és -fejlesztésre szakosodott kínai cég. A fröccsöntő gépektől a szerszámgép-automatizálásig terjed szakmai tudásuk, ami piacvezetővé teszi őket ezen a területen, immár nem csak a saját országukban.

A Ningbo Welllih 2003-as alapítása óta a robottechnológiára fókuszál: kutat, fejleszt, gyárt és értékesít. Az ipari robotok egyik meghatározó innovátora, erős és független kutatási módszerivel több mint egy tucat nemzeti szabadalom birtokosa.

Autók, repülők és Adidas

Többek között fröccsöntőgépeket, szerszámgépeket, fémfeldolgozó rendszereket automatizálnak, mindezt a legmagasabb színvonalat képviselő lineáris robotjaik segítségével. Így vált az utóbbi időben a Ningbo Welllih Kína legnagyobb ilyen jellegű vállalkozásává. A cég olyan iparágak számára gyárt eszközöket, mint a nagy precizitást igénylő autóipar, repülőgépgyártás vagy orvosi műszerek, de a hétköznapibb használati eszközök gyártásában is rész vesznek, például a lovebrandnek számító Adidas-nak segítenek be.

A Ningbo Welllih lineáris robotok a nagyvilág minden részén

A cég már 18 tengerentúli országba értékesít, nem mellesleg az egyetlen kínai vállalat, amelyik be tudott lépni az észak-amerikai automatizálási piacra is. Mindezt az ISO, CE és TUV tanúsítványoknak köszönhetően teszi meg.

  • Vállalati alapértékek: innováció, felelősség és integritás.
  • Vállalati küldetés: az intelligens gyártóberendezések iparának fejlesztése Kínában, piacvezető szerep megtartása.
  • Vállalati elképzelés: elkötelezett a világszínvonalú automatizálási berendezések gyártásának területén.

Magyarországon a Thege-Plastic Kft. a kínai Welllih lineáris robotok kizárólagos forgalmazója. Keressen minket!

A katalógus letölthető itt: Well Lih katalógus 2013