loading
Világmárkák a Thege-Plastic Kft. forgalmazásában
  • 09:00 - 18:00
  • Állunk rendelkezésére
  • +36 30 864 0650
  • Hívjon bizalommal

Ming Jilee Enterprise Co., Ltd.

Az 1987-ben alapított Ming Jilee Enterprise Co., Ltd. ISO-9002 jóváhagyással rendelkezik a gyártó és exportőr számára. Termékeink között szerepelt PP és LD/HD PE fóliafúvó gép; PP vékony és vastag lemezkészítő gép; hulladék-újrahasznosító és pelletizáló gép, írószer-gyártó gép – üzleti fájl/adattáska/iratklip/fotózseb/névjegykártya-zseb/index/buborékpapír boríték készíthető; tömítő- és vágógép oldali zárózsák/pólótáska.
tudj meg többet a gyártóról (angol)
Awesome Image

GWK kompakt és központi temperálók és hűtők

  • Teco temperálók
  • Weco levegő/víz kompakt hűtők
  • Integrat széria átfolyás szabályzók
  • Központi hűtők
  • Szerszám tisztítás és Víz kezelés
A kompakt sorozatú teco c hatékony hőmérsékletszabályozást garantál 0 °C és 225 °C közötti vízhőmérséklet mellett. Az egységek különféle változatokban és új generációs vezérlőkkel kaphatók. A modern ipari kialakítású egységek a kiváló minőségű, de megfizethető technológiát, a magas rendelkezésre állást, a felhasználó- és szervizbarátságot jelentik. A sorozat a magas energiahatékonyság, az átfogó folyamatfigyelés és az ipari 4.0 kompatibilitás követelményeit is lefedi.
A lég- vagy vízhűtéses hűtők nagyon magas hatékonyságot, megbízhatóan magas üzembiztonságot és hosszú élettartamot érnek el. Még ingadozó környezeti hőmérséklet mellett is abszolút stabil gyártási feltételeket garantálnak, lehetővé téve a gyártási folyamat kézzelfogható fejlesztését. Mivel a gwk technológia az energiát is rendkívül hatékonyan kezeli, az üzemeltetési költségek jelentősen csökkennek, ami a környezet szempontjából is jó hír.
Az integrat direct innovatív gwk technológia a hűtéshez, a többszörös hőmérséklet-szabályozáshoz és a hőmérséklet-felügyelethez a műanyagfeldolgozáshoz. Az integrált közvetlen hőmérsékletszabályozás révén a folyamatok biztonságosan, reprodukálhatóan, gyorsan és egyszerűen működnek. A hagyományos vízelosztók, az impulzushűtő rendszerek és a folyamatosan üzemelő hőmérséklet-szabályozó készülékek előnyeit ötvöztük, miközben mindegyik rendszer hátrányait kiküszöböltük.
Kivétel nélkül minden ipari gyártási folyamat magában foglalja az energia be- és kibocsátását, amelyet hő formájában kell bevinni vagy elvenni. A felszabaduló hőenergiát hűtőberendezések segítségével hő formájában adják le a környezetbe. A hővisszanyerő rendszerek lehetővé teszik a hő hőenergiává alakítását. Az optimalizált kombinált rendszerek minimalizálják a hűtőberendezések energiafelhasználását, és egyúttal hővisszanyeréssel hasznosítják az energiát.
A mész és a korrózió rejtett költségtényezők. Ez a két „hőmérsékletszabályozási csatorna ellensége” elkerülhetetlenül meghosszabbítja a hűtési időt, csökkenti a folyamatbiztonságot és negatívan befolyásolja az alkatrészek minőségét. A probléma alattomosan minden műanyagfeldolgozó cégnél jelentkezik, mert a mész és a korrózió fokozatosan szigetelőréteget képez a hűtőcsatornákban, és így a romló hőátadásért felelős. A problémát gyakran addig nem ismerik fel, amíg az igényelt alkatrészek minősége már nem érhető el, vagy a teljes rendszer elromlik. A fröccsöntő öntőforma hűtőcsatornáinak tisztítása a lerakódások mennyiségétől függően akár 40%-kal (egyedi esetekben akár többel is) csökkenti a hűtési időt.
Awesome Image

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiak valamelyikén.
+36 30 929 5232 Or
Kapcsolat