loading
Világmárkák a Thege-Plastic Kft. forgalmazásában
 • 09:00 - 18:00
 • Állunk rendelkezésére
 • +36 30 864 0650
 • Hívjon bizalommal

Rapid Granulator

80 éve, 1942-ben Harry Johansson szülővárosában, a svédországi Bredarydben megalapította a Rapid Granulatort. Vállalkozó és látnok volt, akit erős értékek vezéreltek. A Rapid termékeinek változást kell jelenteniük mindenki számára, aki használja őket, és a közösségek számára, ahol működtek. Lehet, hogy a fenntartható fejlődés koncepciója nem akkora hatással volt, mint most, de a Rapid alapítói számára ez magától értetődő volt. Az akkori svéd társadalom általános mentalitása az volt, hogy új vásárlás helyett megjavították a törött dolgokat, és újrafelhasználták a tárgyakat és felszereléseket. Harry és kortárs vállalkozói valóban környezetbarátok voltak, úttörők a fenntarthatósági munkában. Ma a világ vezető vállalata vagyunk a műanyag-újrahasznosító berendezések gyártásában, a világ minden táján, minden kontinensen működő vállalatokkal és ügynökségekkel. De a főirodánk, a termelés és a fejlesztés továbbra is Bredarydben marad, ahol büszkén gyökereznek.
tudj meg többet a gyártóról (angol)
Awesome Image

Rapid Granulator

 • OneCut pro
 • 150 széria
 • 200 - 600 széria
 • Raptor RAPTOR Shredderek
A Rapid OneCUT PRO egy rendkívül hatékony energiatakarékos granulátor, amely a legjobb minőségű utánőrlést eredményezi. Számos egyedi Rapid innovációnak köszönheti, mint például a FlexiSPEED technológiát, valamint a nyitott szívű kialakítást, amely drasztikusan leegyszerűsíti a tisztítást és a karbantartást. Minden műanyagnak különböző tulajdonságai vannak, miért használjuk ugyanazt a sebességet a csökkentésére? A Rapid OneCUT PRO segítségével a FlexiSPEED segítségével bármikor beállíthatja a rotor fordulatszámát, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő beállítást használja az optimális teljesítmény, az újraköszörülési minőség, a legalacsonyabb zajszint és a lehető legalacsonyabb energiafogyasztás eléréséhez. Rapid EnergySMART. És ez még csak a kezdet. Adjon hozzá nyílt szívű technológiát a gyors tisztításhoz, intelligensebb fémészleléshez és még sok máshoz, és máris új mércét kaphat.
Awesome Image
 • Dokumentum: https://flipbook.mecsproduktion.se/Rapid_katalog_2022_ENG/?page=1
A Rapid 150 sorozatú kis sebességű granulátorok elsősorban prés melletti fröccsöntő alkalmazásokhoz készültek. A törmelékek és hulladékok azonnali, soron belüli újrahasznosítása megőrzi a termék minőségét, és kiküszöböli a hulladék és az újraőrlés elosztását és tárolását. Függetlenül attól, hogy a gyártógépek hogyan vannak beállítva, nálunk megtaláljuk a megfelelő prés melletti vagy nyomda alatti modelleket az Ön termelési típusához.
Awesome Image
 • Dokumentum: https://flipbook.mecsproduktion.se/Rapid_katalog_2022_ENG/?page=1
A Rapid „nyitott szívű” mérnöki koncepciójának nagy előnye, hogy közvetlen és könnyű hozzáférést biztosít a gép szívéhez, és nagyon gyors tisztítási és karbantartási időt biztosít a gyors gyártásváltáshoz. A gép magrészeihez való szabad hozzáférés lehetővé teszi a „láthatóan tiszta” ellenőrzést és jóváhagyást is, megakadályozva a szennyeződést a szín és az anyag megváltozásakor.
Awesome Image
 • Dokumentum: https://flipbook.mecsproduktion.se/Rapid_katalog_2022_ENG/?page=1
 • Video: https://www.youtube.com/watch?v=04JLQkCzgV0
A Rapid RAPTOR aprítógépek sok szempontból egyedülállóak. Minden típusú műanyaghoz, nagy, 1200 világítós IBC-tartályokhoz vagy nehéz csomókhoz tervezték, mindegyik hatékonyan újrahasznosítható. Az új, szabadalmaztatott Rapid QuadCUT™ késkialakítás négy valódi vágóélt kínál késenként egy tömör darabban, így a kések a lehető legkeményebbek. A kések sziklaszilárd kivitelben vannak rögzítve, beleértve a lengéscsillapítót is, amely megvédi a rotort attól, hogy a vágóházba véletlenül bejutott fémek stb. Az aprítógépek két szélességben kaphatók, 800 és 1350 mm-es. A standard változathoz FlexiPUSH (pneumatikus toló) tartozik. Terjedelmes, könnyű árukhoz TopPUSH (pneumatikus) adható hozzá. Ha extra teljesítményre van szükség, a PowerPUSH (hidraulikus toló) változat javasolt.
Awesome Image
 • Dokumentum: https://flipbook.mecsproduktion.se/Rapid_katalog_2022_ENG/?page=1
 • Video: https://www.youtube.com/watch?v=04JLQkCzgV0
 • Video:https://www.youtube.com/watch?v=0rHZZsWo9Ws&t=2s
 • https://www.youtube.com/watch?v=d3VrvUWfdig
Awesome Image

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiak valamelyikén.
+36 30 929 5232 Or
Kapcsolat